14.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Studina. Dosar penal pentru un tânăr de 30 de ani care conducea o mașină fără a avea permis

- Advertisement -

Polițiștii Serviciului Rutier Olt, în timp ce marți seara, în jurul orei 19:30, efectuau activități de control al traficului rutier, pe strada Ion Slavici, din comuna Studina, au oprit pentru control un autoturism condus de un tănăr, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Călărași, județul Călărași. Oamenii legii au constatat că șoferul nu avea permis de conducere, documentul pe care acesta îl prezentase fiind unul fals.

„La solicitarea polițiștilor, conducătorul auto a înmânat documentele personale și pe cele ale autoturismului. În urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române s-a constatat faptul că permisul de conducere prezentat este fals, iar conducătorul auto nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți