23.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Zeci de șoferi, amendați pentru oprire și staționare interzisă pe mai multe străzi din Slatina

- Advertisement -

Polițiștii Biroului Rutier Slatina, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Locale Slatina, au efectuat miercuri dimineață o acțiune în municipiu pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea evenimentelor rutiere, fiind vizați conducătorii auto care nu respectă semnificația indicatoarelor rutiere oprirea interzisă sau staționarea interzisă. Pentru că au oprit sau staționat în zone interzise pe mai multe artere din Slatina, zeci de șoferi au fost amendați.

„În cadrul activităților desfășurate, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 33 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 4.500 de lei. Dintre sancțiunile aplicate, 24 au fost pentru nerespectarea semnificației indicatorului rutier ‘oprirea interzisă’, una pentru nerespectarea semnificației indicatorului rutier ‘staționarea interzisă’ și cinci pentru alte abateri la regimul rutier”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Potrivit sursei citate, acțiunea a urmărit fluidizarea traficului rutier și responsabilizarea conducătorilor auto în vederea reducerii riscului rutier.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți