17.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Incendiu puternic la o clădire dezafectată din Slatina. Pompierii au stins flăcările după două ore

- Advertisement -

Incendiu puternic, miercuri noaptea, în municipiul Slatina. O clădire dezafectată de pe strada Nicolae Bălcescu, cu regim de înălțime parter plus etaj, a fost cuprinsă de flăcări, pentru a stinge focul intervenind pompierii Detașamentului Slatina, cu trei autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție la înălțime și un echipaj SMURD.

Două ore au acționat în continuu salvatorii pentru a stinge incendiul în urma căruia au ars bunuri din trei camere de locuit și acoperișul clădirii.

„La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la etaj și la nivelul acoperișului. Intervenția a durat aproximativ două ore. În urma incendiului au ars bunurile aflate în trei camere și acoperișul clădirii, pe aproximativ 300 de metri pătrați”, a declarat Alina Oprea, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

În urma cercetărilor, pompierii au stabilit cauza probabilă a izbucnirii incendiului ca fiind folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți