14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

O copilă de 12 ani, căzută de la etajul IV al unui bloc de pe strada Zmeurei din Slatina

- Advertisement -

O fetiță de 12 ani, din comuna Milcov, care s-ar fi aflat în grija Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt de aproape trei săptămâni, a ajuns la spital după ce, în după-amiaza primei zile de Paște, a căzut de la etajul IV al unui bloc de pe strada Zmeurei.

Polițiștii olteni au fost sesizați despre incident în jurul orei 17:25 a zilei de duminică, deplasându-se la fața locului pentru cercetări. Din primele date, copila ar fi căzut de la geamul uneia dintre camerele apartamentului în care stătea, se pare într-un moment de neatenție al celor care se ocupau de ea.

„Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat de un bărbat, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că o persoană se află întinsă pe sol, pe strada Zmeurei, din municipiul Slatina. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina și echipaje de prim-ajutor. Din primele verificări, polițiștii au stabilit că o minoră, în vârstă de 12 ani, din comuna Milcov, ar fi căzut de la etajul unui bloc, situat pe strada Zmeurei, din aceeași localitate. În urma evenimentului, minora a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat subinspector de poliție, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Fata a scăpat ca prin minune cu viață, dar a suferit leziuni destul de grave, inclusiv mai multe fracturi la membre, pentru investigații amănunțite fiind transferată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătamare corporală din culpă, în cauză fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți