8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Recitaluri cu artiști consacrați ai muzicii populare la cea de-a XVII-a ediție a Festivalului „De dor, de primăvară” din Caracal

- Advertisement -

Teatrul Național „Ștefan Iordache” din municipiul Caracal este în zilele de 20 și 21 aprilie gazdă a Festivalului Concurs „De dor, de primavară”, ediția cu numărul 17. Iubitorii de folclor autentic, dornici să asculte muzică de calitate sub interpretarea unor cunoscuți artiști români, sunt așteptați la concertele care începe de la ora 18:30 în fiecare din cele două zile.

Pe lângă concursul folcloric propriu-zis, în fiecare seară vor avea loc și recitaluri susținute de îndrăgiți interpreți de muzică populară precum Niculina Stoican, Ionuț Dolănescu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Neta Soare, Ilie Dură, Anuță Arghiroi, Andra Sâiu, cvartetul de nai Roxana Nanu, Fabian Călin, Isabela Dincă și Daniel Voicu, acompaniamentul muzical fiind asigurat de orchestra Centrului Cultural Municipal „Radu Șerban”, condusă de Daniel Voicu, prezentator al întregului eveniment fiind teleormăneanul Gelu Voicu.

Organizatori ai Festivalului „De Dor, de primăvară” Caracal sunt Primăria și Consiliul Local Caracal, Centrul „Radu Șerban” Caracal și Centrul Județean de Cultură și Artă Olt, prețul de intrare al unui bilet fiind de 25 de lei, valoarea abonamentului pentru cele două zile fiind de 40 de lei. Biletele pot fi achiziționate de la agenția Teatrului Național Caracal.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți