17.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Tânărul polițist din Olt, diagnosticat cu o formă rară de cancer, a început tratamentul care îi poate salva viața

- Advertisement -

Polițistul Ionuț Daniel Firescu, șeful Secției Poliție Rurală 7 Dăneasa, este tatăl a două fetițe superbe și soțul unei tinere profesoare. Unic fiu al unei familii de oameni minunați, omul legii are 33 de ani, iar anul trecut a primit un diagnostic care i-a tulburat pe toți cei dragi ai săi. Are Sarcom, o formă rară de cancer, care apare de obicei în oase, iar apropiații fac acum eforturi ca tânărul să poată trăi pentru a-și crește fetele și a avea grijă de familia sa. Fiind în perioada Sărbătorilor Pascale, polițistul ne-a dat o veste bună că în Săptămâna Mare a început tratamentul de care are mare nevoie pentru a-și continua viața.

A dat aproape 20.000 de dolari și l-a cumpărat din America, însă un flacon de Tazverik îi ajunge doar o lună, conform rețetei trebuind să ia opt pastile pe zi.

„Vă îmbrățișez pe toți! În săptămâna aceasta, Săptămâna Mare, am început tratamentul cu Tazverik. Am reușit să-l cumpăr direct din SUA cu suma de 19.780 de dolari, alte prețuri fiind în România – 39.000 dolari, Turcia – 45.000 dolari. Chiar dacă flaconul de Tazverik conține 240 de pastile imi ajunge pentru o luna de zile, opt pastile pe zi conform rețetei. Datorită lui Dumnezeu și a donațiilor dumnevoastră pot susține tratamentul până la sfârșitul verii. În acest timp nu voi renunța să găsesc o soluție de compensare sau de eliberare gratuită a medicamentului. Dacă aș avea cetățenie americană mi s-ar asigura gratis, dar m-am născut român și am ales să slujesc țara fără să regret acest lucru chiar și în situația de față. Cuvintele de mulțumire din partea mea și a familiei mele pentru sprijinul dumneavoastră nu pot cuprinde bună-credința pe care ați transmis-o. Vă dorim tuturor sănătate, liniște și împlinirea visurilor, iar Dumnezeu să vă întoarcă înmiit binele făcut! Sărbători binecuvântate alături de cei dragi! Doamne ajută!”, a scris Ionuț pe pagina sa de Facebook.

Ca să învingă cancerul, tânărul de 33 de ani are în continuare nevoie de ajutorul semenilor, iar cei care vor să-l ajute o pot face donând în contul Fundaţiei pentru Tratament Oncologic „Everything for life” RO88CARP029000751770RO02 sau în contul personal: RO68BUCU2871037794702RON, titular fiind Firescu Ionuţ Daniel.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți