10.7 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Polițiști olteni au confiscat 1,5 tone de cupru. Erau transportate ilegal cu o autoutilitară

- Advertisement -

Polițiștii rutieri ai Poliției Orașului Corabia, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au depistat miercuri dimineață, în jurul orei 10:30, în trafic, o autoutilitară ce transporta ilegal material neferos. În total, 1,5 tone de cupru erau tranportate de un bucureșteanu, întreaga cantitate fiind confiscată de oamenii legii.

„La volanul autoutilitarei a fost identificat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din municipiul București. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul transporta aproximativ 1.5 tone de material neferos (cupru), pentru care nu deținea documente de proveniență”, a declarat Cosmin Lupu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Sursa citată mai arată că șoferul autoutilitarei a fost amendat cu 10.000 de lei, conform prevederilor Hotărârii Guvernului 1061 din 2008 privind transportul deșeurilor periculoase și nepericuloase pe teritoriul României.

Întreaga cantitate de cupru, evaluată la aproximativ 50.000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării și lăsată în custodia unui centru de colectare al materialelor feroase și neferoase.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți