21.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Copila de 14 ani, din Tia Mare, plecată de acasă de aproape o săptămână, găsită la Dăbuleni

- Advertisement -

UPDATE: Joi, 20 aprilie, a.c., în jurul orei 12:00, minora a fost identificată în orașul Dăbuleni, județul Dolj. Aceasta a precizat că, pe perioada cât a lipsit de la domiciliu, nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută o fată, în vârstă de 14 ani, din comuna Tia Mare, care în urmă cu aproape o săptămână a plecat de acasă și până la această nu s-a mai întors.

Tatăl copilei este cel care a sesizat dispariția acesteia în cursul zilei de miercuri, 19 aprilie.

„La data de 19 aprilie, polițiștii Poliției Orașului Corabia, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au fost sesizați, prin apel 112, de un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Tia Mare, cu privire la faptul că fiica sa Ana Maria Răducanu, în vârstă de 14 ani, din aceeași localitate, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1,60 metri, greutate 50 de kilograme, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten, iar ca semne particulare minora poartă ochelari și prezintă un tatuaj pe antebrațul drept”, a declarat Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ.

Oamenii legii și nici rudele sale nu cunosc detalii cu privire la obiectele de vestimentație purtate de aceasta la momentul plecării.

Potrivit unor informații, se pare că fata nu ar fi plecată singură și împreună cu o prietenă dintr-o localitate învecinată. Apropiații au reușit să ia legătura cu copila de 14 ani, spunând că se va întoarce acasă. Nu ar fi pentru prima oară când cele două adolescente pleacă împreună de acasă, însă de fiecare dată reveneau după câteva zile.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea minorei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți