17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânără din Milcov, căutată de polițiști după ce a dispărut de acasă în cea de-a doua zi de Paște

- Advertisement -

Poliţiştii din Olt caută o tânără, în vârstă de 21 de ani, din comuna Milcov, care în seara celei de-a doua zi de Paște a plecat de acasă și până acum nu s-a întors.

Dispariția tinerei a fost sesizată miercuri de fratele acesteia, în vârstă de 19 ani.

„La data de 19 aprilie 2023, în jurul orei 18:30, polițiștii Postului de Poliție Milcov, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au fost sesizați de un tânăr, în vârstă de 19 ani, din aceeași localitate, cu privire la faptul că, la data de 17 aprilie, în jurul orei 22:00, numita Marinela Mădălina Militaru, în vârstă de 21 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit”, a declarat Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Semnalmentele dispărutei sunt: înălţime 1,60 metri, greutate 75 de kilograme, ochi căprui, păr blond, lung până la nivelul umerilor. La momentul plecării, aceasta purta o bluză de culoare închisă, pantalon de culoare neagră, iar în picioare purta pantofi sport de culoare albă.

Potrivit unor surse din anchetă, se pare că fata nu a mai dispărut până acum de acasă, iar acum aceasta ar fi plecat la iubitul său despre care oamenii legii și rudele sale nu știu prea multe detalii. Cei doi frați veniseră să petreacă acasă Paștele, ei locuind împreună cu mama lor în Italia, unde ar trebui să se întoarcă până la sfârșitul acestei săptămâni.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea tinerei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți