15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tinerii din județ care vor să devină jandarmi au la dispoziție 700 de locuri la școlile militare din Drăgășani și Fălticeni

- Advertisement -

Tinerii din județul Olt care au 18 ani împliniți, sunt absolvenți de liceu cu BAC și vor să devină jandarmi au la dispoziție nu mai puțin de 700 de locuri disponibile la cele două școli militare de subofițeri din municipiul Drăgășani, județul Vâlcea, și municipiul Fălticeni, județul Suceava. 

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt și Jandarmeriei Române, startul înscrierilor s-a dat joi, 20 aprilie, iar acestea continuă până în data de 5 mai.

„Te invităm să fii tu actorul principal în noul sezon care se deschide la Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi de la Fălticeni și Drăgășani. Începând de astăzi (joi, 20 aprilie n.r.) și până la data de 5 mai, te poți înscrie pentru unul din cele 700 de locuri. Ai la dispoziție 700 de șanse să vezi ce înseamă, de fapt, o viață ca în filme. Pentru a participa la «casting», trebuie să îndeplinești câteva condiții: să ai vârsta minimă de 18 ani și să fii absolvent de liceu cu diplomă de Bacalaureat. Distribuția este 100% românească, așa că va trebui să cunoști limba română, scris și vorbit. Toate criteriile de selecție le vei găsi pe site-urile celor două școli: http://www.scoaladragasani.ro/; https://www.jandarmeriafalticeni.ro/. Cu siguranță, scenariul îți este cunoscut. Dar te asigurăm că la noi vei avea șansa să fii în același timp și actor, și regizor. Noi suntem alături de tine pentru a te ajuta să joci rolul vieții tale”, a transmis Jandarmeria Română printr-o postare pe pagina oficială de Facebook.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți