22.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Zeci de locuri de muncă în județul Olt. SJU Slatina caută îngrijitori, brancardieri, infirmiere și medici

- Advertisement -

Potrivit portalului posturi.gov.ro, în prezent sunt peste zece autorități publice locale și instituții din județul Olt care fac angajări. În total, sunt disponibile peste 70 de locuri de muncă, iar peste 50 dintre acestea sunt la nivelul Spitalului Județean de Urgență Slatina (FOTO).

Cea mai mare unitate medicală din județ are la ora actuală scoase la concurs nu mai puțin de 51 de joburi, 20 fiind de îngrijitori și brancardieri, 27 de infirmiere și patru de medici.

Restul locurilor de muncă existente în Olt sunt distribuite altfel: muncitor necalificat – Serviciul de Utilități Publice Deveselu; muncitor (fochist) – Școala Gimnaziala Bircii (orașul Scornicești); îngrijitor – Primăria comunei Vultureşti; îngrijitoare grupă copii – Grădinița cu Program Prelungit nr. 8 Slatina; patru posturi de muncitor calificat – Primăria orașului Balș; șofer I – Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Olt; muncitor calificat III – Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public a Primăriei municipiului Slatina; două posturi de muncitor calificat IV la Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare – Filiala Teritorială de Îmbunătățiri Funciare Olt; medic în medicină de familie (0,75 normă) – Primăria orașului Balș; cinci posturi de asistent medical generalist debutant la Spitalul Municipal Caracal; patru posturi de îngrijitor curățenie – Spitalul Municipal Caracal; îngrijitoare grupă copii – Grădinița cu Program Prelungit nr. 1 Slatina.

Mai multe informații legate de condițiile de participare la concursurile organizate pentru aceste posturi, dar și care este calendarul de desfășurare a probelor acestora, pot fi consultate accesând acest LINK.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți