11.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Sălile de nașteri ale Spitalului Municipal Caracal și cabinetele medicilor de familie din Policlinică, modernizate de angajații ADPP

- Advertisement -
Spitalul Municipal Caracal este una dintre unitățile medicale din județul Olt care dorește să ofere servicii de calitate, motiv pentru care modernizarea și reabilitarea acesteia este o prioritate pentru administrația publică locală. De aceea, în această perioadă, angajații societății ADPP Caracal SRL, care se ocupă de salubrizare, întreținere spații verzi și construcții, modernizează sălile de naștere ale spitalului, pentru și spațiile cabinetelor medicilor de familie din Policlinică.  
Astfel, municitorii ADPP Caracal SRL lucrează de zor pentru a finaliza lucrările de la sălile de nașteri ale Spitalului Caracal, dar și pe cele demarate la spațiile din zona Ambulatoriului.
„Spitalul Municipiului Caracal este una dintre prioritățile municipalității în ceea ce privește renovarea acestuia și aducerea sa la standarde europene. Pentru acest lucru, angajații ADPP Caracal, Departamentul Construcții, au demarat lucrările de modernizare la sălile de nașteri din cadrul instituției spitalicești, cât și în Policlinică, în zona Ambulatoriului, unde se aflau cabinetele medicilor de familie. Așa cum se observă: holurile, băile, dușurile, dar și cabinetele sunt modernizate pentru o mai bună desfășurare a activităților cadrelor medicale”, au precizat reprezentanții societății pe pagina oficială de Facebook.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți