17.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

FOTO. Primăria Slatina a început asfaltarea tronsonului din balast de pe strada Oituz

- Advertisement -

Lucrările sunt în toi pe strada Oituz din municipiul Slatina. După ce echipele de muncitori ale Companiei de Apă Olt au finalizat lucrările de extindere ale rețelei de canalizare, Primăria Slatina a început să asfalteze tronsonul de ballast al respectivei străzi.

Anunțul a fost făcut de Emil Moț, primarul municipiului Slatina, lucrările urmând a fi finalizate în trei luni.

„Au început lucrările de asfaltare pe strada Oituz (tronson din balast), termenul de execuție fiind de 3 luni. Precizez faptul că, lucrările de asfaltare au fost demarate în acest moment, întrucât s-a așteptat finalizarea intervențiilor Companiei de Apă Olt de extindere a rețelei de canalizare din zona mai sus menționată. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, a declarat edilul Slatinei.

Investiția este realizată în cadrul contractului-cadru pe care Primăria municipiului Slatina l-a încheiat cu mai mulți constructori la sfârșitul lunii mai 2019 și include asfaltarea pe o perioadă de patru ani a nu mai puțin de 108 străzi. Proiectul, a cărui valoare totală se ridică la aproximativ 97 milioane de lei, fiind împărțit pe trei loturi și executat de firmele General Trust Argeș din Pitești, Old&New Construct SRL și Panadria SRL.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți