21.8 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Adolescenți din Piatra Olt, amendați de polițiști după ce au pulverizat o substanță albă pe mai multe mașini parcate

- Advertisement -

Mai mulți tineri din Piatra Olt s-au filmat când au folosit un stingător portabil și au pulverizat o substanță albă pe mai multe mașini parcate pe două străzi din oraș. Imaginile au fost postate pe o rețea de socializare, devenind virale. Însă, video-ul a fost văzut și de polițiști, care s-au autosesizat și i-au identificat pe făptași. Este vorba despre cinci adolescenți cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, care au primit amenzi de până la 500 de lei.   

Tinerii ar fi comis faptele pe parcursul a trei zile.

„La data de 26 aprilie 2023, polițiștii Poliției Orașului Piatra Olt s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că, în perioada 24 – 26 aprilie, mai mulți tineri ar fi pulverizat o substanță de culoare albă pe mai multe autoturisme ce se aflau parcate pe străzile Ceferistului și Florilor, din orașul Piatra Olt. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat cinci tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, toți din localitate, ce ar fi pulverizat substanța de culoare albă pe autoturisme”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Sursă video: Amator

În cauză, tinerii au fost sancționați contravențional, cu amenzi cuprinse între 250 și 500 de lei pentru aruncarea asupra unei persoane, construcţii sau asupra unui mijloc de transport cu obiecte de orice fel, cu substanţe inflamante, iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, corosive sau care murdăresc, conform Legii 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, republicată cu modificările și completările ulterioare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți