17.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Lucrările de reabilitare din Pădurea Strehareți, finalizate cu succes. Slătinenii, așteptați să facă grătare de 1 Mai

- Advertisement -

S-au finalizat lucrările din Pădurea Strehareți de la marginea municipiului Slatina, motiv pentru care în minivacanța de 1 Mai slătinenii sunt așteptați să vină în număr cât mai mare pentru a petrece la iarbă verde.

Și cum oricărui om îi stă bine să facă și o câmpenească cu mici și bere, autoritățile locale spun că au fost finalizate și lucrările din zona de grătare, unde municipalitatea a amplasat și mai multe foișoare.

„Printre îmbunătățirile aduse în această zonă se numără asfaltarea drumului principal, iluminatul public, crearea de piste pentru bicicliști, construirea unui loc de joacă pentru copii și reabilitarea completă a zonei grătarelor. Sperăm că aceste îmbunătățiri vor aduce slătinenilor mai multe oportunități pentru recreere în aer liber și o modalitate mai bună de a se bucura de frumusețea naturii noastre”, au transmis reprezentanții Primăriei Slatina.

Zona de agrement urmează să organizeze și evenimente de anvergură. Prima ediție a Slatina Forest Race, unde sunt așteptați să participe cei mai buni bicicliști, va avea loc în data de 21 mai, înscrierile în online încheindu-se pe 19 mai.

Însă, organizatorii, în funcție de locurile rămase disponibile, fac înscrieri și în ziua competiției sportive.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți