12.2 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Doi răniți în urma unui accident rutier produs la Gostavățu

- Advertisement -

Două persoane au fost rănite sâmbătă după-amiază, în jurul orei 15:40, în urma unui accident de circulație produs pe Drumul Județean 642, în comuna Gostavățu. Evenimentul rutier s-a petrecut în zona unor lucrări efectuate pe raza localității, unul dintre șoferi neacordând prioritate celuilalt care venea de pe contrasens.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal sunt cei care s-au deplasat la fața locului pentru a face cercetări.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din comuna Cilieni, și un autoturism condus de o tânără de 33 de ani, din comuna Dobrosloveni. În urma evenimentului rutier, două persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Municipal Caracal”, a declarat agentul principal de poliție Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Potrivit unor surse, conducătorul auto din Cilieni ar fi vinovat de producerea accidentului. Deși în zona unor lucrări acesta ar fi trebuit să acorde prioritate celor din sens opus, acest lucru nu s-a întâmplat și astfel a intrat în coliziune frontală cu mașina condusă de șoferița din Dobrosloveni, în urma impactului ea și o pasageră din vehiculul la volanul căreia se afla tânăra fiind rănite și transportate la spital.

Ambii conducători auto au fost testați de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți