20.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Parlamentarii olteni și șefii PSD din județ, întâlnire cu simpatizații partidului la pădure, Ziua Muncii

- Advertisement -

Peste o mie de membri și simpatizați ai Partidului Social Democrat, Organizația Slatina, au dorit să fie alături de liderii social democrați olteni care luni, de Ziua Muncii, au fost prezenți în mijlocul naturii, în pădurea de lângă râul Olt, zona Căcâna, la ieșirea din municipiul Slatina spre comuna Slătioara. Sărbătoarea câmpenească s-a ținut în aer liber, „la bătaie” fiind puși în jurul a 7.000 de mici, berea fiind oferită din belșug. Atmosfera a fost întreținută de îndrăgiți interpreți de muzică populară ai Ansamblului Folcloric „Doina Oltului” Slatina, acompaniați de orchestra condusă de dirijorul Cristian Dumitru, dar nici momentele oferite de dansatorii „Doina Oltului” nu au lipsit din programul artistic.

La întâlnirea cu membrii și militanții formațiunii politice au luat parte senatorul Siminica Mirea, deputații Adrian Chesnoiu, Marius Iancu, Emil Albotă, Cătălin Grecu, Florin Barbu, Marius Oprescu, președintele PSD Olt și Consiliului Județean Olt, Virgil Delureanu și Ionuț Ivan, vicepreședinții aceleiași instituții administrative, Emil Moț, primarul Slatinei, viceprimarii Gigi Vâlceleanu și Alexandru Berechet, precum și alți social democrați importanți din cadrul partidului, mulți dintre ei directori de instituții deconcentrate. Marele absent a fost senatorul Paul Stănescu, secretar general al PSD, care înainte cu o zi a fost prezent la un eveniment important în familie.

‘Ca de fiecare dată, suntem prezenți în mijlocul membrilor organizației. Astăzi, ne-am întâlnit la Slatina cu peste 1.000 de membri, este o tradiție pe care o păstrăm de peste zece ani. Sărbătorim 1 Mai împreună cu membri noștri”, a declarat Oprescu, liderul social democraților olteni.

Aproape de simpatizanții PSD a fost și Emil Moț, edilul Slatinei: „Ca de obicei, de 1 Mai, PSD păstrează tradiția, la Slatina. Suntem aproape toți membri PSD, noi ne simțim bine, este voie bună, facem petrecerea noastră tradițională. Vreau să le urez tuturor membrilor noștri La Mulți ani și să fim cât mai mult timp împreună”.

Acesta am putea spune că a fost completat de senatorul social democrat Siminica Mirea: „Este o sărbătoare pe care noi o marcăm în fiecare an, ne întâlnim toți membrii de partid, pentru că este un motiv de bucurie, acela de a sărbători Ziua Internațională a Muncii așa cum se cuvine”.

Deputatul PSD de Olt Adrian Chesnoiu a ținut de asemenea să vină cu colegii din conducerea județului și cu primarul municipiului Slatina pentru a petrece împreună de olteni social democrați. „1 Mai rămâne o zi importantă pentru fiecare dintre noi și, așa, cum ne-am obișnuit în fiecare an, petrecem cu multă voie bună, cu mici, alături de distracția oferită de artiștii de la Doina Oltului. Suntem așadar împreună și le doresc tuturor se petreacă cu bine această zi. Trebuie să avem în vedere că este o perioadă în care cu toții trebuie să fim mai buni și să trecem cu bine peste toate”, a declarat parlamentarul.

La Slatina, petrecerea câmpenească marca PSD Slatina este organizată de mai bine de un deceniu, cu câteva pauze în anii în care au avut loc alegeri și a fost campanie electorală, iar în anii 2020 și 2021 aceasta a lipsit din cauza pandemiei COVID.

Petrecerea câmpenească a PSD este programată a se încheia spre lăsarea serii, iar cei prezenți nu au ezitat să se prindă în hore și sârbe pe melodiile cântate de artiștii „Doina Oltului”. De ordinea și siguranța publică în zonă s-au ocupat reprezentanți ai Biroului Rutier al Poliției Slatina și Poliției Locale Slatina, dar și mai mulți polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Olt aflați prin mulțime.

Slătinenii s-au bucurat de distracție de 1 Mai, unde din această minivacanță pot petrece timpul liber și în Pădurea Strehareți de la marginea Slatinei, unde a fost amenajat și un loc cu patru grătare și șase foișoare.

„Da, acum trecem pe partea administrativă, Pădurea Strehareţi, din acest weekend, este deschisă tuturor. Vă aşteptăm cu drag. Avem o zonă de grătare, zonă de biciclete, zonă de promenadă, avem un parc foarte frumos pentru copii. Aşa că dragii noştri slătineni, şi nu numai, vă aşteptăm cu drag. De acum înainte în Pădurea Strehareţi, să ne distrăm, să ne simţim bine şi să stăm la iarbă verde şi la aer curat”, este invitația adresată de primarul Moţ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți