19.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Ce posturi mai sunt scoase la concurs de instituțiile statului. Joburi vacante la mai multe spitale și primării din județ

- Advertisement -

Potrivit portalului posturi.gov.ro, aproape zece autorități publice locale și instituții de stat din județul Olt au posturi scoase la concurs în această perioadă. Nu mai puțin de 50 de locuri de muncă sunt disponibile la această dată, iar 36 dintre ele sunt în cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina (FOTO).

Dintre cele 36 de joburi scoase la concurs de cea mai mare unitate medicală din județ, cele mai multe sunt de asistent medical debutant – 14 posturi, celelalte fiind de medic specialist cardiolog, medic rezident ultimul an cardiolog, muncitor – cinci posturi, referent de specialitate I, inginer debutant, medic, faramecis și chimist – 11 și șofer – două posturi.

Celelalte locuri de muncă existente la instituții de stat din Olt sunt următoarele: medic specialist epidemiolog la Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu Greci, din satul Greci al comunei Schitu; referent IA la Primăria comunei Spineni; îngrijitor la Clubul Sportiv Municipal Slatina; consilier, asistent medical și casier – cinci posturi la Primăria orașului Drăgănești Olt; expert IA la Biroul Român de Metrologie Legală (BRML), în cadrul Direcției Regionale de Metrologie Legală Craiova – Serviciul Județean de Metrologie Legală Olt; consultant artistic IA la Centrul Județean de Cultură și Artă (CJCA) Olt; șef Serviciu Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei comunei Pleșoiu; instrumentist I la CJCA Olt; inspector, grad profesional debutant la Primăria comunei Urzica și dansator debutant (băiat) la CJCA Olt.

Informații suplimentare despre condițiile de participare la concursurile organizate pentru aceste posturi, dar și care este calendarul de desfășurare a probelor acestora, pot fi consultate accesând acest LINK.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți