20.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Parcul din zona Gării Caracal, modernizat de autoritățile locale

- Advertisement -
Se lucrează de zor în mai multe zone ale municipiului Caracal, iar una dintre acestea este cea de la Gară, unde angajații societății Administrarea Domeniului Public și Privat muncesc pentru ca părculețul din apropiere să arate ca unul european. Potrivit ADPP Caracal, lucrările au început de marți, 2 mai, și constau în decopertarea locului și amenajarea sa cu un nou spațiu verde.
Potrivit autorităților locale, în respectivul parc din zona Gării Caracal deja au fost schimbate capacele de canalizare, băncile și coșurile de gunoi.
„(…) Am poposit în zona Gării, mai exact pe strada Intrarea Buzești, aici unde colegii noștri de la Departamentul Construcții din cadrul ADPP Caracal, au demarat lucrările de modernizare a părculețului. Mai exact lucrările constau în decopertarea locului, amenajarea sa cu un nou spațiu verde. Au fost schimbate capacele de canalizare, băncile și coșurile de gunoi. Pe măsură ce lucrările vor avansa vă vom ține la curent și pe marginea acestui proiect realizat de colegii noștri”, au transmis reprezentanții societății caracale într-o postare pe pagina oficială de Facebook.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți