11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Peste 30 de angajatori, cu o ofertă de aproximativ 350 de joburi, și-au anunțat prezența la Bursa generală de săptămâna viitoare

- Advertisement -

Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată de Agenţia Judeteana pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, se va desfăşura peste o săptămână, în data de 12 mai, începând cu ora 09:00, în două locații, respectiv Casa de Cultură a Sindicatelor Slatina și sediul Agenției Locale Caracal. Până la această dată, din cei peste 80 de angajatori contactați, și-au anunțat prezența peste 30, oferta acestora fiind de aproximativ 350 de joburi.

„Bursa se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă care doresc să se angajeze sau să își schimbe locul de muncă, după caz, asigurând interacționarea directă dintre angajatori și solicitanții de loc de muncă. Până la această dată au fost contactaţi 83 agenţi economici, din care 32 au confirmat participarea, cu un număr de 347 locuri de muncă vacante, 22 fiind pentru persoanele cu studii superioare. Principalele meserii oferite sunt inginer construcţii, șef serviciu comerț, specialist în domeniul calității, inginer automatist, inginer industrial, confecționer asamblor articole din textile, montator subansamble, lucrător gestionar, lucrător producție, lucrător depozit și muncitori necalificați”, a declarat Elena Iordache, purtător de cuvânt al AJOFM Olt.

Potrivit sursei citate, angajatorii olteni care dispun de joburi vacante şi sunt interesaţi să participe la această acţiune, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei la sediul instituţiei din Slatina, strada Prelungirea Crișan, nr. 2, sau o pot transmite pe adresa de e-mail ajofm.ot@anofm.gov.ro sau prin fax 0249.432.276.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți