17.3 C
Slatina
duminică,5 mai,2024

Ultimele Articole

FOTO. Sezonul moto, deschis oficial sâmbătă cu o paradă a bikerilor pe străzile din Slatina

- Advertisement -

Motoarele au început să răsune din nou pe străzile din municipiul Slatina, după ce sâmbătă South Side Riders Club au organizat sâmbătă un eveniment de conștientizare în acest sens. Sezonul moto a fost deschis astfel oficial cu o expoziție a motoarelor în Parcul Tineretului din zona Gării, urmată de o paradă. 

Întâlnirea a avut loc în jurul orei 14:00 în zona de agrement din zona Gării Slatina, motoatele fiind admirate timp de o oră de slătinenii care au trecut pe acolo și nu doar de ei, iar apoi de la ora 15:00 motocicliștii slătineni, alături și de alții din județul Olt, au participat la o paradă ce a avut loc pe mai multe artere principale ale Slatinei.

Primăria municipiului Slatina, precum și Serviciul Rutier Olt, au sprijinit organizatorii ca evenimentul să se desfășoare fără incidente.

South Side Riders Club își face simțită prezența tot mai des la nivelul Slatinei, la Clubul Nautic și de Agrement „Plaja Olt” de la intrarea în municipiul dinspre Craiova desfășurându-se prima ediție a South Side Biker Fest, eveniment organizat de Primăria Slatina și South Side Motorcycle Family. Astfel, la începutul lunii septembrie, aici au avut loc concerte de muzică pop rock de calitate, concursuri cu premii, paradă moto, loc de campare, distracția fiind garantată pentru cei prezenți.

Sursă foto: Tiberiu Spirescu – Info Trafic Slatina (Grup Facebook)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți