20.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Înscrierile pentru concurenții de la probele de cros și semimaraton ale competiției „Slatina City Run”, pe ultima sută de metri

- Advertisement -

Doar până vineri, 12 mai, vă puteți înscrie online la evenimentul „Slatina City Run”, iar pentru a evita aglomerația din ziua concursului, respectiv duminică, 14 mai, Primăria Slatina a luat decizia de pune la dispoziție participanților kit-urile de concurs și sâmbătă, 13 mai, între orele 18:00 – 21:00, în zona de start din Parcul Tineretului de pe strada Eroilor.

Așadar, înscrierile sunt pe ultima sută de metri, la cele două probe mai fiind disponibile doar 70 de locuri.

„Se pot face înscrieri la fața locului, doar în limita locurilor disponibile, iar kit-urile nedistribuite pot fi ridicate după procedura de înregistrare, în intervalul orar 09:00 – 09:45. Vă rugăm să aveți asupra dumneavoastră actul de identitate. Grăbiți-vă, au mai rămas doar 43 de locuri disponibile la cros (7 kilometri n.r.) și 27 la semimaraton (21 kilometri n.r.)”, spun reprezentanții Primăriei Slatina.

Competiția sportivă destinată slătinenilor pasionați de alergări este programată să înceapă la ora 10:00 a zilei duminică.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți