32.2 C
Slatina
duminică,14 iulie,2024

Ultimele Articole

Peste 500 de joburi oferite de angajatori la bursa de vineri, organizată de AJOFM Olt la Slatina și Caracal

- Advertisement -

Bursa generală a locurilor de muncă este programată a se desfășura vineri, 12 mai, evenimentul fiind organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt cu începere de la ora 09:00.

Locațiile în care va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Slatina și la sediul Agenției Locale a AJOFM Olt, iar până joi, ziua premergătoare de desfășurare a bursei își anunțaseră prezența 44 de agenţi economici, oferta acestora fiind de peste 500 de joburi.

Elena Iordache, purtător de cuvânt al AJOFM Olt, spune că evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă care doresc să se angajeze sau să își schimbe jobul, după caz, asigurând interacționarea directă dintre angajatori și solicitanții de loc de muncă.

„Până la această dată, au fost contactaţi 83 agenţi economici, din care 44 au confirmat participarea până acum, cu un număr de 509 locuri de muncă vacante, din care 38 sunt pentru persoanele cu studii superioare, principalele meserii fiind: inginer construcţii ,sef serviciu comert, specialist in domeniul calitatii, inginer automatist, inginer industrial, confectioner asamblor articole din textile, montator subansamble, lucrator gestionar, lucrator productie, lucrator depozit, operator prelucrare mase plastice, muncitori necalificati”, spune reprezentantul AJOFM Olt.

Sursa citată mai arată că angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la bursa de vineri, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite in cadrul acțiunii la sediul instituţiei din Slatina, strada Prelungirea Crisan, nr. 2, sau o pot transmite pe adresa de e-mail ajofm.ot@anofm.gov.ro sau prin fax 0249.432.276.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți