15.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Senatorul PNL de Olt Liviu Voiculescu, întâlnire cu femeile liberale din județ

- Advertisement -

Zilele acestea, sediul organizației PNL Olt din Slatina a găzduit o ședință a Organizației Femeilor Liberale din județ, tema întâlnirii la care a fost prezent și senatorul de Olt Liviu Voiculescu fiind „Egalitatea de șanse între femei și bărbați”.

În calitate de președinte al PNL Olt, liberalul Voiculescu și-a reafirmat sprijinul pentru promovarea femeilor în viața publică, politică și administrativă a județului.

„Am participat cu plăcere la ședința Organizației Femeilor Liberale Olt având ca temă ‘Egalitatea de șanse între femei și bărbați’, în contextul zilei de 8 mai, zi dedicată angajamentului României față de promovarea egalității de gen ca valoare fundamentală, într-o democrație consolidată. Îi mulțumesc doamnei președinte Luminița Popescu, secretar de stat Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați pentru oportunitatea de a fi alături de colegele mele și de a dezbate un subiect atât de important. Cu această ocazie, olteanca noastră, lector universitar doctor Diana Neaga, a ținut o prelegere privind aspecte ce țin de egalitatea de șanse și gen, barierele, greutățile, vulnerabilitățile și inegalitățile cu care se confruntă femeile. În calitate de președinte al PNL Olt mi-am reafirmat sprijinul pentru promovarea femeilor în viața publică, politică și administrativă a județului nostru”, a declarat parlamentarul Liviu Voiculescu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți