16.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

FOTO & VIDEO. Accident mortal pe DN 65 – E 574, la Lunca Corbului – Argeș. Un șofer din Slatina, grav rănit

- Advertisement -

Un accident soldat cu decesul unui tânăr din Argeș, dar și rănirea gravă a unui șofer din municipiul Slatina, județul Olt, a avut loc în seara zilei de marți pe Drumul Național (DN) 65 – European (E) 574, în localitatea argeșeană Lunca Corbului.

Din primele date ale oamenilor legii, se pare că vinovat de producerea gravului accident de circulație ar fi chiar slătineanul, în vârstă de 73 de ani. Acesta a intrat cu autoturismul pe care îl conducea pe contrasens, proiectând mașina pe care a lovit-o în afara drumului.

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 73 de ani, din Slatina, județul Olt, care conducea un autoturism din direcția Slatina spre Pitești, în curbă la dreapta, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sensul opus, condus de un bărbat de 36 de ani, din Călinești, judetul Argeș. În urma impactului, al doilea autovehicul a fost proiectat în afara părții carosabile. Ca urmare a evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului de 36 de ani, din Călinești, judetul Argeș, precum și rănirea celuilalt bărbat, de 73 de ani, din Slatina”, a declarant Florin Popa, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Sursă foto: Amator și Mădălin Nicolae – pagină personală Facebook

Bărbatul de 73 de ani, care în urma impactului ar fi suferit o fractură la o mână, dar și o leziune puțin mai gravă, a fost testat de polițiștii rutieri argeșeni cu aparatul alcooltest, rezultând că acesta nu a consumat alcool. Totodată, slătineanul a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri amănunțite.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate de oamenii legii pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Din cauza accidentului care s-a produs în jurul orei 17:50, traficul rutier a fost blocat, pentru efectuarea cercetării la fața locului de polițiștii Serviciului Rutier Argeș. După un sfert de oră, traficul a început să se desfășoare alternativ, pe o bandă de circulație, pentru ca în jurul orei 19:30 circulația să fie reluată pe ambele sensuri de mers ale DN 65 – E 574.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți