9.1 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ionuț și Doinița Dolănescu, Niculina Stoican și Mariana Ionescu Căpitănescu, cap de afiș la spectacolul dedicat Zilei comunei Crâmpoia

- Advertisement -

Sărbătoare mare de Sfinții Împărați Constantin și Elena în comuna Crâmpoia. Ionel Mirea, primarul localității, împreună cu echipa sa de consilieri locali și angajații din Primărie, au pregătit un spectacol extraordinar în cadrul căruia vor susține recitaluri îndrăgiți interpreți de muzică populară, cap de afiș fiind Ionuț și Doinița Dolănescu (FOTO), Niculina Stoican și Mariana Ionescu Căpitănescu.

Evenimentul se va desfășura pe Stadionul Comunal, cu începere de la ora 15:00, iar în cadrul acestuia vor mai cânta și Grupul Vocal Folcloric „Rapsozii Oltului de Jos” din orașul Drăgănești Olt, Dorina Mete, Costel David și Denisa, prezentator al spectacolului fiind artistul oltean Claudiu Ene.

Directorul artistic al spectacolului de la Crâmpoia, care se va încheia târziu în noapte cu un grandios foc de artificii, va fi Music Show – Costel David.

Și cum vorbim de o petrecere câmpenească, din peisaj nu vor lipsi tradiționalii mici, ce pot fi serviți cu o halbă de bere rece, de care cu siguranță se vor bucura adulții, iar celor mici autoritățile locale le-au pregătit spații cu suc și înghețată, dar și locuri de joacă de unde cu siguranță nu va lipsi distracția care va fi la maximum.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți