10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Iubitorii de flori, așteptați la Slatina în acest sfârșit de săptămână. Începe ediția 27 a Expo Flora

- Advertisement -

Primăria și Consiliul Local al municipiului Slatina organizează în acest sfârșit de săptămână o nouă ediție a Expo Flora. Evenimentul dedicat iubitorilor de flori, și nu doar lor, a ajuns anul acesta la ediția cu numărul 27, urmând să își expună marfa peste 50 de producători de flori, expozanți cu produse hand made și vânzători de produse de panificație, inclusiv Kurtos Kalacs, și de dulciuri.

Aleea Eroilor din Parcul Tineretului este pentru al doilea an consecutiv locația de desfășurare a expoziției de flori, aici fiind prezenți miercuri, pentru a-i invita pe slătineni, Emil Moț, primarul urbei, și cei doi viceprimari, Gigi Vâlceleanu și Alexandru Berechet.

„Dragii noştri slătineni, de mâine (joi, 18 mai n.r.) până duminică, 21 mai, vă aşteptăm cu drag în Parcul Tineretului pentru a 27-a ediţie a Expo Flora. Slatina va deveni capitala florilor, a bucuriei, a culorilor în Oltenia. Deci, încă odată, dragii mei slătineni, vă aşteptăm aici, în Parcul Tineretului, să ne bucurăm toţi de florile de primăvară, de vară, de culori, de râsete, de voie bună. La Expo Flora vom avea peste 50 de producători de flori. Vor fi prezenţi atât producători de flori, cât şi oameni care fac produse hand made şi produse tradiţionale, din suflet. Vă aşteptăm cu drag la Parcul Tineretului să ne bucurăm împreună de câteva zile frumoase, sper să ne ajute şi Dumnezeu şi cu timpul, să fie soare, să fie cald şi să fie voie bună”, a spus edilul Emil Moț.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți