14.2 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Polițistul vedetă Viorel Teacă, originar din Slatina, a demisionat. A lucrat 27 de ani în Poliția Română

- Advertisement -

Polițistul Viorel Teacă, originar din municipiul Slatina, angajat zeci de ani în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, iar mai apoi la Poliția Sibiu și spre sfârșitul anului trecut detașat pentru o lună și la Poliția Capitalei, pentru a participa la filmările serialului polițist „Oamenii legii” ce a fost difuzat la postul de televiziune AXN, a ales să demisioneze din funcția pe care o avea la IPJ Sibiu.

A avut o carieră de 27 de ani și pe lângă faptul că a demisionat din Poliția Română, acesta a renunțat și la pensie pentru a putea petrece mai mult timp alături de fiul său Norris, de familie și toți cei dragi.

De-a lungul zecilor de ani de activitate, Viorel Teacă s-a implicat pentru a ajuta mai multe persoane nevoiașe, însă s-a făcut remarcat și prin prezența sa în serialul polițist, precum și prin postările sale de pe rețeaua de socializare Tik Tok.

Iar anunțul că a demisionat l-a făcut public pe pagina personală de Facebook.

„Am decis după 27 de ani, să-mi dau demisia din Poliția Română, să renunț la pensie și să-mi fac familia fericită toată viața mea! Vreau să fiu fericit oameni buni și să trăiesc în prezent. P.S. Cât despre voi, societatea civilă, vă iubesc nespus odată ce am ales să mă întorc în rândul vostru și să redevin civil! A fost o onoare să lucrez în Poliția Română și să cunosc atâția polițiști minunați Norris, te iubește tati tău!”, este mesajul postat de Teacă, de acum fost om al legii.

La doar 15 ore de la publicare, postarea slătineanuluina strâns aproximativ 13.000 de aprecieri, aproape 1.400 de comentarii și aproximativ 400 de distribuiri.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți