13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Concursul „Cu viața mea apăr viața”, câștigat de elevii din Slatina și Tătulești

- Advertisement -

Liceul Tehnologic „Alexe Marin” Slatina a găzduit joi, 18 mai, o nouă întâlnire cu caracter educativ, tehnico-aplicativ și sportiv, respectiv concursul cu tematică de protecție civilă „Cu viața mea apăr viața”. Competiția a fost organizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Olt și Palatul Copiilor „Adrian Băran” Slatina, cu sprijinul Consiliul Județean Olt, participante fiind șase echipe de la instituții de învățământ Slatina, Tătulești, Pleșoiu, Scornicești și Fărcașele.

La start s-au aliniat șase echipe de la Liceul Tehnologic „Alexe Marin” Slatina, Liceul Tehnologic „Metalurgic” Slatina și Școlile Tătulești, Pleșoiu, Negreni – Bircii (Scornicești) și Fărcașele, iar câștigătorii competiției din acest an au fost Liceul Tehnologic „Alexe Marin” Slatina și Școala Gimnazială Tătulești.

„Concursul ‘Cu viața mea apăr viața’ se organizează pe două cicluri, gimnazial și liceal și constă într-o probă scrisă și două probe practice – transportul asistat al unui accidentat, așezat pe targă, pe o distanță de 50 de metri și deplasarea cu masca pe figură într-un raion cu obstacole, contaminat. Mulțumim tuturor elevilor și cadrelor didactice pentru implicare și îi așteptăm cu drag și la edițiile viitoare!”, au transmis reprezentanții ISU Olt.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți