27.6 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Locuitorii din Grojdibodu și Obârșia așteptați la petreceri câmpenești de Ziua Sfinților Împărați Constantin și Elena

- Advertisement -

Sărbătoarea Sfinților Împărați Constantin și Elena este un bun prilej ca mai multe administrații publice din județ să organizeze zilele localităților lor, iar printre acestea se numără și cele ale comunelor Grojdibodu și Obârșia.

Primăria și Consiliul Local Grojdibodu, în frunte cu primarul Adrian Căprița, sunt organizatorii unei noi ediții a evenimentului cultural artistic.

Astfel, duminică, 21 mai, eveniment joi, cu începere de la ora 14:00, va avea loc un spectacol extraordinar al cărui invitat special este îndrăgitul interpret de muzică populară Gelu Voicu. Vor mai urca pe scenă Marius Măgureanu, Cristina Giuvelescu, Maria Rotaru, Liviu Dică, Alina Stănuț, Liliana Popa și Victorița Cică, prezentator fiind îndrăgita vedetă a postului Etno TV Adriana Ștefan.

Și la Obârșia, Primăria și Consiliul Local, conduse de edilul Tudor Udrea, au pregătit un spectacol de zile mari, de Sfinții Împărați Constantin și Elena, cu începere de la ora 15:00.

Aici, atmosfera va fi întreținută de Nicu Paleru, Cristian Pomohaci, Alexandru, Loredana Streche, Ansamblul Folcloric Izvorașul Obârșiei, Daria Țugui, Andra Nețoi, Ionuț Onea și Kristine.

Bineînțeles, fiind vorba de petreceri câmpenești, din peisajul acestora nu vor lipsi grătarele pe care vor sfârâi micii, berea, comercianți cu alte produse culinare sau de chilipiruri, precum și parcul de distracții destinat copiilor.

Cătălin FIRCOIU

sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți