21.2 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Noua conducere a TSD Olt, felicitată de deputatul PSD Adrian Chesnoiu

- Advertisement -
Deputatul PSD Adrian Chesnoiu a fost unul dintre parlamentarii social democrați olteni prezenți sâmbătă la Conferința de alegeri a Organizației TSD Olt în urma căreia a fost ales președinte Alexandru Berechet, viceprimar al municipiului Slatina, iar acesta nu a ezitat să-l felicite pe acesta, dar și noua conducere a Organizației de Tineret (TSD) a Partidului Social Democrat. Cum nu mai poți fi președinte la TSD dacă ai împlinit vârsta de 35 de ani, acesta a ținut să-l felicite și pe cel care a predat ștafeta, în persoana lui Cosmin Floreanu, subprefect de Olt, și a avut și un mesaj de transmis: „Vine o vreme când calculatorul, după 35 de ani, te trece automat la seniori (…)”.
„Felicitări noii echipe de conducere a TSD Olt, noului președinte ales Alexandru Berechet, Bogdan Mihuți, prim-vicepreședinte, și Costi Iamandi, secretar general! Felicitări întregului birou politic al TSD Olt nou ales! Felicitări Cosmin Floreanu pentru toate realizările pe care le-ai avut în fruntea TSD Olt în ultimii ani. Vine o vreme când calculatorul, după 35 de ani, te trece automat la seniori și o iei de la capăt în cariera politică, de data aceasta în liga mare a politicii. Succes pe viitor! Am trăit și eu acest sentiment, așa cum am făcut cu toții, cei care am făcut parte din organizația TSD Olt și care, iată, astăzi facem parte din organizația de seniori a PSD Olt, un model de organizație politică la nivel național”, a declarat deputatul PSD.
Parlamentarul social democrat oltean a dorit, de asemenea, să-l felicite și pe caracaleanul Bogdan Mihuți, ales în funcția de prim-vicepreședinte, spunând că tinerii social democrați din Caracal sunt reprezentați de acum la cel mai înalt nivel în TSD Olt.
„Felicitări Bobo (Bogdan Mihuți – pentru prietenii care nu îl cunosc încă, dar care cu siguranță vor auzi tot mai des despre el) pentru alegerea ta în funcția de prim-vicepreședinte al tinerilor social-democrați din județul nostru! Este o zi importantă pentru tine dar și pentru noi, cei care am crezut mereu în potențialul tău. Sunt bucuros că organizația tinerilor social democrați din Caracal este reprezentată, de astăzi (sâmbătă, 20 mai n.r.), la cel mai înalt nivel în TSD Olt. Entuziasmul tău, capacitatea de a fi lângă cei care au nevoie necondiționat, bunătatea și respectul care te caracterizează sper să fie molipsitoare pentru cât mai mulți tineri care să vină în familia noastră social-democrată de la Olt și în scurt timp să iau parte la proiectele inițiate și realizate de tine și colegii tăi. Mult succes tuturor și nu uitați, dragii mei colegi mai tineri, că viitorul este al vostru iar împreună întotdeauna se poate!”, a subliniat deputatul Chesnoiu.
Cătălin FIRCOIU
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți