6.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Elevii de clasa a șasea, cei mai mulți înscriși la concursul de cultură generală „Disney Cup”. Câștigătorii merg în excursie la Disneyland Paris

- Advertisement -

Emoții mari marți, 23 mai, pentru elevii care s-au înscris să susțină concursul de cultură generală „Disney Cup”, organizat de Primăria municipiului Slatina și ajuns anul acesta la a XV-a ediție. Din totalul de aproximativ 1.500 de copii înscriși, cei mai mulți sunt cei de clasa a VI-a, respectiv peste 500.

Având în vedere că angajații din învățământ sunt în grevă generală, reprezentanții administrației publice locale transmit candidaților înscriși că trebuie să se prezinte la unitatea școlară slătineană în care învață pentru a se prezenta la concurs, ora de începere anunțată fiind 12:30.

„În atenția participanților la concursul Disney Cup ediția a XV-a, 2023. Vă informăm că mâine (marți, 23 mai n.r.), ora 12:30, cei 1.495 elevi (473 elevi clasa a V-a, 534 elevi clasa a VI-a, 488 elevi clasa a VII-a) care s-au înscris la testul de cultură generală din cadrul concursului ‘Disney Cup’, ediția a XV-a, sunt așteptați să participe în unitatea de învățământ la care sunt înscriși. Concursul se va desfășura conform regulamentului ce a fost comunicat către unitățile de învățământ din municipiu. Vă dorim mult succes tuturor!”, precizează Primăria Slatina.

36 de elevi, câte trei de la fiecare clasă, vor fi câștigători ai concursului de cultură generală, care vor merge într-o excursie de câteva zile la Disneyland Paris, Franța, înainte de începerea anului școlar 2023 – 2024.

„(…) Vor fi testele în fiecare unitate de învățământ care s-a înscris la acest concurs. Sunt aceleași condiții ca și în anii precedenți, nu vrem să facem modificări pentru că toți copiii și profesorii deja s-au obișnuit și este mult mai ușor să implementăm acest concurs. Subiectele au fost stabilite de reprezentanții Insoectoratului Școlar Județean Olt. Vor fi 36 de copii câștigători, care vor pleca în această excursie de cinci zile la Disneyland, în Franța, înainte de a începe noul an școlar”, declara, zilele trecute, Gigi Vîlceleanu, viceprimarul municipiului Slatina, despre acest modul de desfășurare al concursului „Disney Cup”.

Cei 36 de copii care se duc la Paris vor fi însoțiți de nouă cadre didactice și doi reprezentanți ai Primăriei Slatina.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți