10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Mariana Ionescu Căpitănescu, Constantin Enceanu și Constantin Măgureanu, cap de afiș la Ziua comunei Izbiceni

- Advertisement -

Locuitorii comunei Izbiceni se pregătesc de sărbătoare, la finalul acestei săptămâni, respectiv duminică, 28 mai, fiind programată a se desfășura o noue ediție a Zilei localității. Nume mari ale muzicii populare și ușoare românești vor urca pe scena amenajată în spațiul special din Târgul Industrial, cap de afiș fiind îndrăgiții interpreți Mariana Ionescu Căpitănescu, Constantin Enceanu și Constantin Măgureanu.

Primăria și Consiliul Local Izbiceni, în fruntea cărora se află Marian Gulie, sunt organizatorii evenimentului care este anunțat a începe la ora 15:00 cu un spectacol artistic susținut de artiștii Ansamblului Folcloric Profesionist „Doina Oltului”, pentru ca de la ora 17:00 să înceapă recitalurile susținute, rând pe rând, de Antonio Măgureanu, Raisa Tudorică, Florin Pârlan, Virginia Neagu, Zorina Bălan, Constantin Măgureanu, Mariana Ionescu Căpitănescu (FOTO), Constantin Enceanu și Letiția Moisescu – muzică ușoară.

Acompaniamentul muzical va fi asigurat de o formație live, iar petrecea câmpenească de la Izbiceni este anunțată târziu în noapte, după ora 22:00, cu un superb foc de artificii. Comediantul Andrei Duban va fi cel care va prezenta întregul eveniment.

Și cum vorbim de o sărbătoare, din zona Târgului Industrial din localitate nu vor lipsi grătarele pe care vor sfârâi micii, berea va fi și ea din belșug, iar copiii se vor bucura și ei de micul parc de distracții amplasat aici.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți