12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Patru cursuri pentru șomerii olteni, organizate de AJOFM în luna iunie

- Advertisement -

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt și-a propus ca în luna iunie a acestui an să organizeze patru programe de formare profesională pentru nu mai puțin de 56 de persoane din județ aflate în căutarea unui loc de muncă.

Elena Iordache, purtător de cuvânt al AJOFM Olt, frizer, îngrijitor spații verzi, competențe comune limba engleză și ospătar (chelner) sunt principalele meserii/ocupații pentru care se vor organiza cursuri gratuite pentru șomeri, la fiecare dintre acestea urmând a participa câte 14 persoane.

Oltenii care au venituri și vor să ia parte la programele de formare profesională de luna viitoare suportă contravaloarea acestora.

„Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor”, a declarat reprezentantul instituției.

Pentru detalii, persoanele interesate se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul AJOFM Olt, cu sediul pe strada Prelungirea Crișan, nr. 2, sau pot suna la numărul de telefon 0249.438.595.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți