15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Dolj: Minori cercetaţi după ce au furat două karturi electrice de 10.000 euro din Parcul „Romanescu”

- Advertisement -

Doi minori de 13 ani, din municipiul Craiova, sunt cercetaţi pentru furt calificat după ce, în urmă cu două zile, au sustras două karturi electrice dintr-o anexă situată pe velodromul din Parcul „Nicolae Romanescu”, informează IPJ Dolj.

„La data de 21 mai a.c., ora 12.10, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un bărbat, de 38 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, persoane necunoscute ar fi sustras două carturi electrice dintr-o anexă situată pe velodromul din Parcul Nicolae Romanescu. Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că în noaptea de 20/21 mai, persoane necunoscute ar fi pătruns în interiorul anexei, de unde ar fi sustras două carturi electrice, prejudiciul cauzat fiind în valoare de 10.000 de euro”, spun reprezentanţii IPJ Dolj.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova, au fost identificaţi doi minori în vârstă de 13 ani, din municipiul Craiova, bănuiţi de comiterea furtului, prejudiciul fiind recuperat în proporţie de 50%. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Circuitele de karting de pe velodromul din Parcul „Nicolae Romanescu” au fost amenajate anul trecut cu sprijinul Primăriei Craiova şi sunt special concepute pentru a le oferi piloţilor o experienţă unică, în condiţii de siguranţă. Karturile au fost realizate de cinci studenţi craioveni, care au aplicat pentru o finanţare de 50.000 de euro în cadrul unui proiect realizat sub egida Centrului de Resurse şi Angajament Ford (CRAF) Craiova, în parteneriat cu Primăria Craiova şi finanţat de Ford Motor Company.

sursa: Agerpres.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți