12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Marcela Fota, Mario Fresh, Emilia Ghinea, Nicu Paleru, Ionuț și Doinița Dolănescu și Valentin Sanfira cântă de Rusalii în mai multe localități din Olt

- Advertisement -

Mai sunt doar câteva zile până la minivacanța de Rusalii, motiv pentru care administrațiile publice locale din mai multe localități oltene organizează petreceri câmpenești și festivaluri în cadrul cărora vor concerta artiști cunoscuți ai muzicii populare și ușoare românești. Dacă la Osica de Sus, pe 4 iunie, cap de afiș vor fi Marcela Fota (FOTO), Violeta Constantin și Mario de Fresh, tot în prima zi de Rusalii la Sprâncenata vor cânta Emilia Ghinescu și Nicu Paleru. În a doua zi de Rusalii, 5 iunie, comuna Optași Măgura va găzdui a patra ediție a Festivalului Național de Muzică Lăutărească „Ion Onțică”, unde printre cei care vor urca pe scenă se numără Ionuț și Doinița Dolănescu și Valentin Sanfira.

17:00 este ora la care pe Stadionul „Gheorghe Șoarece” va începe spectacolul extraordinar de la Osica de Sus, organizat de Primărie și Consiliul Local, printre cei care vor evolua pe scena special amenajată aici fiind și copiii membri ai Ansamblului Folcloric „Plaiurile Oltețului”.

„Ziua comunei este o zi specială pentru toţi osicenii. De aceea, în acest an am pregătit un eveniment care să bucure fiecare cetăţean. Sărbătoarea se va ţine la Stadionul «Gheorghe Șoarece» alături de un spectacol incendiar cu Mario Fresh, alături de interpreții de muzică populară și muzică ușoară: Ionel Stanca, Marcela Fota, Costeluș de la Slatina, Cornel Cojocaru, Violeta Constantin, Claudia Olariu. Întregul eveniment va fi prezentat de Lili Bălăceanu. Seara va fi încheiată cu un spectaculos foc de artificii. Vă aşteptăm duminică, 4 Iunie, la Ziua comunei Osica de Sus”, a declarat Cezar Filip, primar al localității oltene.

Nicu Paleru, Emilia Ghinescu, Formația Ionel de la Osica și orchestra și dansatorii Ansamblului Folcloric „Doina Oltului” Slatina, scena și sistemul audio fiind asigurat de DJ Aurel.

„Primăria comunei Sprâncenata, alături de Consiliul Local, vă invită cu drag la cea de-a IV-a ediție a sărbătorii comunei noastre. Evenimentul va avea loc pe data de 4 iunie, prima zi de Rusalii, începând cu ora 16:00, la sediul Primăriei. Manifestările organizate în localitatea noastră sunt o tradiție. Vă așteptăm cu drag!”, este invitația adresată de edilul Marin Mihăeșteanu.

Căminul Cultural de la Optași Măgura este locația de desfășurare, cu începere de la ora 12:00, dar în a doua zi de Rusalii, a Festivalului Național de Muzică Lăutărească „Ion Onțică”, ajuns la a patra ediție și organizat de Primăria și Consiliul Local, în frunte cu primarul Marin Scurtu. Urcă pe scenă cete de călușari, Ionuț și Doinița Dolănescu, Valentin Sanfira, Gelu Voicu, Marian Mexicanu, Andreiță Miron, Taraful de la Iancu Jianu, Taraful condus de George Udilă și Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului”.

„Dragii mei! Mai este puțin până la cea de-a IV-a ediție a Festivalului Național de Muzică Lăutărească «Ion Onțică», zi în care vă așteptăm cu multe surprize muzicale. Așadar, vă așteptăm luni, 5 Iunie, începând cu ora 12:00, să petrecem împreună și să ne bucurăm de atmosfera creată de artiștii care vor urca pe scenă!”, a spus edilul comunei Optași Măgura.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți