20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Slătinean acuzat de furtul unor bunuri dintr-o mașină, prins de jandarmi la o zi după comiterea faptei

- Advertisement -

A dat o spargere unui autoturism parcat pe strada Livezii din municipiul Slatina, din care a furat o sumă de bani și două telefoane mobile, iar după o zi de la comiterea faptei acesta a fost prins. Este vorba despre un slătinean de 40 de ani care s-a făcut nevăzut după furt, însă acesta a fost recunoscut de jandarmi după semnalmentele transmise de reprezentanții Poliției Olt.

Sumele de bani sustrase de hoț duminică, 21 mai, au fost 160 de euro și 600 de lei, iar acesta a fost prins de un jandarm luni seară, pe 22 mai, chiar în momentul în care intenționa să intre într-o sală de jocuri de noroc.

„Un bărbat în vârstă de 40 de ani cu domiciliul în municipiul Slatina a fost recunoscut după semnalmentele transmise de Inspectoratul de Poliție al Județului Olt ca fiind autorul unei infracțiuni de furt. În data de 21 mai a.c., acesta a spart geamul lateral al unui autoturism și a sustras 160 euro, 600 lei și două telefoane. Aseară (luni, 22 mai n.r.), în jurul orei 19:30, colegul nostru, plutonier Cristian Orțan, aflat în timpul serviciului pe subunitatea de intervenție, a observat un bărbat care corespundea semnalmentelor, chiar în momentul în care intenționa să intre într-o sală de jocuri. Echipajul de jandarmerie l-a condus la sediul Poliției ca fiind suspect de săvârșirea unei infracțiuni”, a declarat căpitan Simona Floricel, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Olt.

Agent de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, a declarat că oamenii legii continuă cercetările în cauză pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt.

Spargerea a avut loc în seara zilei de duminică, transmite acesta.

„La data de 21 mai, în jurul orei 20:00, polițiștii Poliției Municipiului Slatina au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri și sume de bani dintr-un autoturism ce se afla parcat în municipiul Slatina. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că persoane necunoscute ar fi sustras o borsetă, două telefoane mobile, 160 de euro și 600 de lei dintr-un autovehicul ce se afla parcat pe strada Livezii, din municipiul Slatina. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și dispunerea măsurilor legale. În urma activităților desfășurate, cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Slatina, bănuit de comiterea infracțiunii de furt. Cercetările sunt continuate pentru documentarea activității infracționale și dispunerea măsurilor legale care se impun”, a declarat reprezentantul Poliției Olt.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți