10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tineri din Slatina, cercetați sub control judiciar după ce au agresat un polițist aflat în timpul liber

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina au fost sesizați, la sfârșitul săptămânii trecute, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic de mai mulți tineri, pe strada Unirii, din municipiul Slatina. Cinci tineri au fost implicați în scandalul produs în stradă, pentru a-i calma intervenind un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, care se afla în timpul liber.

În dimineața zilei de sâmbătă, 20 mai, la ora 06:15, a avut loc altercația, omul legii ieșind din scara de bloc și intervenind. La rândul său, și acesta a fost lovit de doi dintre agresori, în vârstă de 18 ani fiecare, din Slatina, iar acum aceștia sunt cercetați sub măsura preventivă a controlului judiciar. Polițistul a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, în timp ce ieșea dintr-un bloc situat pe strada Unirii, a observat că între cinci tineri exista o stare conflictuală, aceștia având un comportament violent. Bărbatul, polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, aflat în timpul liber, ar fi intervenit între cei cinci tineri pentru aplanarea stării conflictuale, moment în care ar fi fost agresat fizic de către doi tineri de 18 ani, ambii din municipiul Slatina, județul Olt. În urma evenimentului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, deplasându-se la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, în cauză fiind continuate cercetările în vederea stabilirii situației de fapt.

În urma documentării activității infracționale, cei doi slătineni au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, care a dispus măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți