19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

A lovit cu mașina o femeie pe strada Toamnei din Slatina, apoi șoferul s-a făcut nevăzut. Polițiștii l-au prins în Perieți

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina au fost sesizați cu privire la faptul că miercuri, în jurul orei 10:45, pe strada Toamnei, din municipiul Slatina, a avut loc un eveniment rutier. O femeie, care avea calitatea de pieton, a fost lovită de o mașină, iar după impact conducătorul auto a fugit de la fața locului, iar polițiștii au reușit să îl prindă în comuna Perieți. De asemenea, victima a ajuns la spital.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la fața locului pentru a face cercetări.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe strada Toamnei, din aceeași localitate, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi și ar fi acroșat un pieton, respectiv o femeie, în vârstă de 86 de ani, din municipiul București. În urma evenimentului rutier, conducătorul mașinii a părăsit locul producerii accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție, fiind depistat de polițiști în localitatea Perieți”, a declarat agent de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Femeia lovită cu autoturosmul de șoferul fugar a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Atât conducătorul auto, cât și pietonul, au fost testați de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Cătălin FIRCOIU

Sursă FOTO: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți