15.2 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Femeie de 35 de ani, din Gostavățu, căutată de polițisti după ce a dispărut de acasă acum două zile

- Advertisement -

Poliţiştii din Olt caută o femeie, în vârstă de 35 ani, din comuna olteană Gostavățu, care acum două zile a plecat voluntar de acasă și până la această dată nu s-a mai întors.

Soțul acesteia, un bărbat de 45 de ani, este cel care a anunțat dispariția tinerei la Poliție, în după-amoaza zilei de miercuri.

„La data de 24 mai, în jurul orei 13:00, polițiștii Postului de Poliție Gostavățu au fost sesizați, prin plângere scrisă, de un bărbat, în vârstă de 45 de ani, cu privire la faptul că, la data de 22 mai, numita Mihaela Liliana Bănică de 35 de ani, din Gostavățu, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit”, a declarat agent de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Semnalmentele femeii căutată de oamenii legii sunt: înălţime 1,55 metri, greutate 45 de kilograme, ochi albaștri, păr șaten, lung și drept, iar ca semne particulare are o cicatrice la brațul drept.

La momentul plecării, aceasta purta blugi de culoare albastră, bluză în dungi alb-albastre, vestă de culoare gri camuflaj, iar în picioare purta adidași de culoare albă.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea dispărutei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți