10.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Bătaie în mijlocul drumului, într-un sat din Scornicești. Trei bărbați au fost agresați de cinci tineri, două dintre victime ajungând la spital

- Advertisement -

Scandal în mijlocul drumului joi, în jurul orei 16:30, pe un drum care tranzitează satul Mărgineni Slobozia al orașului Scornicești. Trei bărbați, toți din Verguleasa, au fost bătuți, se pare cu obiecte contondente, de cinci tineri, din localitate.

A fost vorba de un conflict spontan, spun polițiștii, Inspectoratul de Poliție Județean Olt fiind sesizat prin apelul de urgență 112, cu privire la incident. Doi dintre bărbații loviți au fost suferit răni care au necesitat investigații medicale amănunțite la spital.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, doi bărbați, în vârstă de 49, respectiv 54 de ani, și un tânăr, în vârstă de 19 ani, toți din comuna Verguleasa, ar fi fost agresați fizic de către cinci tineri, cu vârste cuprinse între 24 și 34 de ani, toți din localitatea Mărgineni-Slobozia. În urma evenimentului, două persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat agent de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Potrivit unor surse, tot scandalul ar fi pornit din cauza restricțiilor de trafic, având în vedere că în Mărgineni-Slobozia – Scornicești se efectuează lucrări la rețeaua de canalizare. Cele trei victime desfășurau activități specifice în zonă, dirijând inclusiv traficul. Dorind probabil să treacă mai repede, acest lucru nu a fost posibil, motiv pentru care bărbații au fost loviți de ceilalți tineri, care au coborât din mașină și au început să dea în ei.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, în cauză fiind continuate cercetările în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.

Cătălin FIRCOIU

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți