7.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Echipele ISU Gorj și ISU Olt, câștigătoare ale competiției de minifotbal desfășurate la Slatina

- Advertisement -

Echipele de minifotbal ale pompierilor din Olt, Dolj, Gorj, Vâlcea Argeș și Sibiu s-au întrecut la Slatina, pe parcursul a trei zile, în cadrul etapei interjudețene a Cupei Asociației Sportive a Pompierilor din România, ediția 2023.

Jucătorii de la ISU Gorj și ISU Olt au fost cei mai buni, echipele de minifotbal ale acestor două inspectorate urmând să participe la etapa finală, cea care va avea loc la Botoșani și la care vor participa cele mai bune echipe din țară.

„Într-o atmosferă de fair-play, dar cu gândul la etapa finală de la Botoșani, toate cele șase competitoare au dat tot ce aveau mai bun pentru a prinde cele două locuri care asigurau calificarea la etapa națională. Cu victorii pe linie, echipa ISU Gorj a reușit să se claseze pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Pompierii olteni au reușit și ei un parcurs foarte bun și cu trei victorii, un egal și o înfrângere, s-au clasat pe locul secund și vor reprezenta județul Olt la etapa finală a Cupei ASPR. Podiumul a fost completat de echipa ISU Sibii, care a fost la egalitate de puncte cu echipa ISU Olt, dar diferența s-a făcut la golurile marcate. Felicitări tuturor echipelor participante, iar oaspeților noștri le mulțumim pentru respectul pe care l-au arătat pe tot parcursul turneului!”, a declarat locotenent Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

Potrivit sursei citate, la final au fost acordate și trei premii individuale, pentru golgheterul turneului – Daniel Sorea de la ISU Gorj, portarul competiției – Dragoș Diaconu de la ISU Olt și jucătorul turneului – Alexandru Mainerici de la ISU Gorj.

Echipa ISU Olt a fost alcătuită din Sandu Barcan, Dragoș Diaconu, Mihai Oprea, Bogdan Rădulescu, Mihai Răcăleanu, Alin Chesnoiu, Ionuț Constantin, Alin Andronache, Gabriel Ionescu, Sorin Bubulincă, Ionuț Șocae și Cătălin Gavrilă, antrenor fiind Dan Nedeloiu.

Etapa finală, organizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani și Asociația Sportivă a Pompierilor din România (ASPR), va reuni cele mai bune 16 echipe de minifotbal din țară și se va desfășura în perioada 6 – 9 iunie.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți