12.3 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

20 de apartamente ce pot fi închiriate de tineri, într-un bloc ANL ce va fi construit la Studina

- Advertisement -

Agenția Națională pentru Locuințe construiește un bloc de 20 de apartamente în comuna olteană Studina, locuințele putând fi închiriate de tineri. Anunțul a fost făcut zilele trecute de corăbianul Gabriel Stanciu, directorul general al ANL, printr-o postare pe care a făcut-o pe pagina sa de Facebook.

Contractul de proiectare și execuție lucrări a fost deja semnat, valoarea investiției fiind de peste 7,1 milioane de lei.

„Tinerii din localitatea Studina, județul Olt, vor beneficia de locuințe construite de ANL! Am semnat contractul de proiectare și execuție lucrări, în valoare de 7.187.600 lei, aferent celor 20 de apartamente pentru tineri, destinate închirierii. Termenul de execuție este de 12 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Locuinţele sunt construite pe terenuri puse la dispoziţia Agenției de către autoritatea publică locală, beneficiarii fiind tineri între 18 şi 35 de ani, care îndeplinesc condiţiile prevăzute de lege pentru a putea accesa o astfel de locuinţă. Accesarea se face prin depunerea de cereri la primărie, care urmează să întocmească listele de repartiţii. Finanțarea se asigură de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, din bugetele locale, precum și din alte surse legal constituite”, a declarat Stanciu.

Cătălin FIRCOIU

Sursă foto: Internet (prezentare generală)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți