11.2 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Autoturism distrus în urma unui accident produs pe DEx 12, în afara Slatinei

- Advertisement -

O mașină a fost serios avariată într-un eveniment rutier ce a avut loc sâmbătă, în jurul orei 17:30, pe Drumul Expres 12, în afara municipiului Slatina. Din fericire, în urma accidentului nu a existat nicio persoană rănită.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apelul de urgență 112, pentru cercetări la fața locului deplasându-se polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

Neadaptarea vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind umed în urma unei ploi torențiale, de către șoferul care era la volan, un craiovean, este cauza producerii evenimentului, spun reprezentanții Poliției Olt.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 19 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Expres 12, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu parapetul metalic ce desparte cele două sensuri de mers. În urma evenimentului rutier, nu au rezultat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale”, a declarat agent de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Conducătorul auto a fost testat de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului și au eliberat autorizația de reparație pentru autoturismul implicat în accidentul de circulație, șoferul fiind amendat cu 870 de lei.

Din cauza evenimentului, traficul în zonă a fost și blocat pe ambele sensuri de mers timp de câteva zeci de minute.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți