19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

A intrat cu mașina în parapetul de protecție al podului rutier de la intrarea în Brebeni și s-a răsturnat

- Advertisement -

Accident de circulație duminică dimineața, în jurul orei 08:20, pe Drumul Județean 546, la intrarea în comuna Brebeni dinspre municipiul Slatina, chiar pe podul rutier de peste un curs de apă care trece prin zonă. Un tânăr de 18 ani, din orașul Drăgănești Olt, cu permisul de conducere obținut de curând, a fost autorul evenimentului, acesta intrând cu mașina pe care o conducea în parapetul podului abia modernizat și răsturnându-se în mijlocul drumului. 

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu persoane rănite și doar cu pagube materiale. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 4 Coteana s-au deplasat pentru cercetări la fața locului în urma apelului de urgență 112 prin care au fost sesizați reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 18 ani, din orașul Drăgănești Olt, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Județean 546, a desfășurat activități de natură a-i distrage atenția și a intrat în coliziune cu parapetul de protecție, răsturnându-se pe partea carosabilă. În urma evenimentului rutier, nu au rezultat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Sursă foto: Amator

Șoferul a fost testat de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului și au eliberat autorizația de reparație pentru autoturismul implicat în accidentul rutier. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 580 de lei.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți