15.2 C
Slatina
marți,26 septembrie,2023

Ultimele Articole

Excursii pentru copiii din Perieți, prin proiectul educațional „Natura prietena mea!”

- Advertisement -

Dacă unii primari olteni aleg să organizeze petreceri cu tematică pentru prichindeii din localitățile pe care le păstoresc de Ziua Copilului, alți edili au ales să organizeze excursii pentru aceștia. Iar unul dintre ei este Răzvan Rada, primar al comunei Perieți, care la sfârșitul săptămânii trecute i-a dus pe copiii de la clasele primare într-o excursie în județul Vâlcea.

Aceștia au fost încântați de faptul că au văzut Salina Ocnele Mari, animalele din Grădina Zoologică Râmnicu Vâlcea, însă au avut parte și de aventură în parcul de la Vaideeni.

„Bucurie, entuziasm, adrenalină și multe amintiri! Copiii noștri din clasele primare au avut parte de o zi frumoasă, cu vizite la Salina Ocnele Mari, la Grădina Zoologică din Râmnicu Vâlcea și Parcul de Aventură Vaideeni. Excursia a fost finanțată de Primăria Comunei Perieți, în cadrul proiectului educațional ‘Natura prietena mea!'”, a declarat edilul Rada.

În zilele de joi, Ziua Copilului, dar și de vineri, 2 iunie, va fi rândul preșcolarilor de grădiniță și a elevilor de gimnaziu să se distreze.

„Pe 1 și 2 iunie, va fi rândul colegilor lor de la grădiniță și din clasele de gimnaziu să aibă parte de surprizele unei excursii atât de așteptate. Mă bucur că am putut să le ofer acest cadou de 1 iunie și că toți copiii noștri au ocazia să învețe lucruri noi și sa exploreze frumusețile Olteniei!”, a adăugat primarul comunei Perieți.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți