14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

O corăbiancă, model internațional, vedeta unui reality show pe care îl va filma în orașul natal

- Advertisement -

Are numai 13 ani, însăa devenit cunoscută încă de când avea doar șase ani. Este model international, iar acum va devein vedeta unui reality show pe care îl va filma timp de trei luni și jumătate în localitatea sa natală. Vorbim despre Sara Buzdun, care este originară din Corabia, iar în perioada imediat următoare va putea fi văzută în diverse ipostaze spectaculoase, având în vedere că va participa la plimbări cu vaporașul și skijet-ul pe Fluviul Dunărea, însă va efectua o vizită incusiv la Cetatea Sucidava și alte locații puse la dispoziție de autoritățile locale din Corabia.

Presa din România a început să scrie de corăbiancă încă de când aceasta avea 6 ani, Sara obținând de-a lungul anilor premii la balet, dans și modelling internațional.

„Sara Anastasia Buzdun este un model internațional, despre care presa din România scrie de când avea 6 ani. Cu un palmares extraordinar de premii în balet, dans și modelling internațional, Sara este o puștoaică talentată, ce și-a petrecut jumătate din viața ei pe scenele lumii. New York, Miami, Londra, Paris, Dubai, Milano, Moscova sunt doar câteva din destinațiile care au adoptat-o ca model pe micuța stea. De curând, Sara a participat la un casting extraordinar și urmează să filmeze propriul ei reality show timp de 14 săptămâni, mai multe detalii nu am putut obține, dar știm că se pregătește intens. Va filma acasă la ea, în orașul Corabia, fiindcă nu mai locuiește în București de când a început pandemia COVID. Toată familia îi este alături Sarei la filmări și vor merge la concursuri în Turcia, Pisa și Miami”, au declarat reprezentanții Primăriei Corabia.

Micuța de 13 ani s-a bucurat și de sprijin din partea oamenilor cu suflet mare, printre ei fiind și Iulică Oane, edilul orașului Corabia, care a pus la dispoziție locații spectaculoase ce vor putea fi văzute în reality-ul Sarei.

„În ajutorul Sarei au sărit și oameni de bună credință, care stiu că viitorul este construit de către copii și că aceștia sunt adulții responsabili de mâine. Primăria Corabia, cu susținerea primarului Iulică Oane, i-a pus la dispoziție Sarei pentru filmări mai multe activități și locații spectaculoase. Astfel, Sara și prietenii ei vor avea plimbare cu vaporașul pe Dunăre și cu ski jet, petrecere și degustare de preparate tradiționale pe bază de pește proaspăt, vizită la Cetatea Sucidava și un meci amical la stadionul San Siro, renovat recent. Se vor organiza chiar și spectacole la Casa de Cultură spre promovarea Sarei ca noul talent din Corabia și, de asemenea, activități caritabile împreună cu familia ei, pentru ajutorarea copiilor din mediul defavorizat. Așteptăm cu nerăbdare să vedem noul proiect al micuței vedete, să ne bucurăm de tradițiile și locurile autohtone, precum și de locațiile exotice din Statele Unite, și nu numai, unde Sara va ajunge în curând”, au mai transmis reprezentanții Primăriei.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți