11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Spectacole și petreceri dedicate copiilor în Balș, Corabia, Șopârlița și Valea Mare, în această săptămână

- Advertisement -

Pentru că Ziua Copilului bate la ușă, mai multe administrații publice locale din județul Olt organizează diverse spectacole, festivaluri și alte activități dedicate copiilor. Primăriile Balș, Corabia, Șopârlița și Valea Mare se numără printre acestea, Corabia găzduind chiar două evenimente pentru cei mici, unul dintre ele fiind folcloric, iar aici aducem în atenție Festivalul-concurs „Floare de tei”, ajuns anul acesta la ediția majoratului.

Părculețul din apropierea Primăriei este locația în care copiii sunt așteptați la manifestările ce vor avea loc la Balș, aici existând personaje de desene animate îndrăgite, însă pot rămâne și cu amintiri după ce își fac poze într-o cabină foto.

„Vă invităm pe 1 iunie la o zi plină de distracție în părculețul de lângă Primăria Orașului Balș. Copiii vor fi întâmpinați de personaje animate îndrăgite, vor putea captura momente speciale în cabina foto, se vor distra pe tobogane și vor avea parte de multe surprize dulci. O ocazie unică de a crea amintiri de neuitat pentru cei mici! Vă așteptăm cu drag să petrecem împreună o zi minunată!”, este invitația pe care o adresează Cătălin Rotea, primarul urbei.

Spectacol și festival folcloric vor fi în orașul de la malul Dunării, Corabia. „Vă așteptăm cu drag la Gradina de Vară din Corabia, în data de 1 Iunie, ora 16:00, la un spectacol dedicat Zilei Internaționale a Copilului – «Copilăria din tei» ce precede un alt eveniment important pentru orașul nostru, Festivalul-concurs «Floare de tei», din 2 și 3 iunie. Ambele evenimente sunt organizate de Primăria Corabia și Palatul Copiilor «Adrian Băran», Structura Corabia”, au precizat reprezentanții Primăriei.

Parcul Central din comună va fi zona în care au loc manifestările organizate de Primăria Șopârlița: „Dragi părinți! Îl invităm pe copilul dumneavoastră la o petrecere cu multe activități amuzante și distractive ce vor avea loc în Parcul Central din comună. Acest eveniment se va desfășura în data de 29 mai, începând cu ora 16:00”, a anunțat Marijana Trepăduș, primarul din Șopârlița.

Cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, și Primăria Valea Mare, în frunte cu primarul George Daniel Iancu organizează joi, 1 iunie, începând cu ora 12:00, o petrecere pentru copiii mari, dar și pentru cei mici. Evenimentul va avea loc pe Stadionul „Dârjovul” Valea Mare, iar deplasarea copiilor din satele Turia, Recea și Zorleasca va fi asigurată de microbuzele firmei de transport în comun.

Cătălin FIRCOIU

sursă foto: Arhivă – Ziua Copilului, petrecută la Balș de cei mici și anul trecut

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți