19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident în apropierea unei intersecții din Slatina. Un pieton care traversa pe trecere, lovit de un autoturism

- Advertisement -

Accident de circulație marți, în jurul orei 11:40, pe o trecere de pietoni din zona Cartierului Steaua al municipiului Slatina. Un slătinean a fost acroșat de o mașină chiar în momentul în care se afla pe trecere, iar Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea evenimentului de pe strada Văilor, intersecție cu strada Ecaterina Teodoroiu.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la fața locului pentru cercetări.

Pietonul a fost rănit și dus la spital pentru investigații amănunțite.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 76 de ani, și un pieton de 61 de ani, ambii din municipiul Slatina. În urma evenimentului rutier, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Sursă foto: Amator

Potrivit unor surse, slătineanul de 61 de ani era chiar pe trecerea de pietoni în momentul în care a fost lovit în plin de autoturism.

Atât conducătorul auto, cât și pietonul, au fost testați de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți