13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Daruri dulci pentru copiii din Piatra Olt și Scornicești, de ziua lor

- Advertisement -

Tot mai multe evenimente organizate de primăriile din județ pentru cei mici, de 1 Iunie, când este sărbătorită Ziua Internațională a Copilului. Dacă până mai ieri anunțam de activitățile pregătite de administrațiile publice locale din Balș, Corabia, Perieți, Șopârlița și Valea Mare, nici autoritățile din orașele Piatra Olt și Scornicești nu s-au lăsat mai prejos și au surprize pentru prichindei.

La Piatra Olt, primarul Nicușor Rada a ales să ofere daruri dulci celor mici.

„1 iunie este despre veselie, zâmbete, inocență și multă bucurie. Așadar, nu puteam rata ocazia de a vedea surâsul pe chipurile voastre, dragi copii. Miercuri, începând cu ora 10:00, voi fi prezent în unitățile de învățământ, din orașul nostru, pentru a sărbători împreună copilăria, cu daruri dulci pentru fiecare! La mulți ani și o viață plină de iubire!”, este anunțul edilului.

De daruri dulci se vor bucura miercuri, 31 mai, și școlarii și preșcolarii din orașul Scornicești, acțiunea fiind una de suflet pentru primarul Daniel Tudor.

„Chiar dacă situația actuală din învățământ menține școlile închise, 1 Iunie – Ziua Internațională a Copilului, îmi redă și anul acesta deosebită plăcere de a va oferi încă de miercuri, 31 mai, obișnuitele pachete cu dulciuri și darurile mult așteptate. Este o acțiune de suflet, una care îi bucură atât pe copii, cât și pe noi, cei care avem datoria să le fim întotdeauna aproape. Să sperăm că în cel mai scurt timp lucrurile vor reveni la normal, iar soluțiile oferite vor fi pe placul și în avantajul tuturor! La mulți ani, copii frumoși! Multă sănătate, spor la învățătură și numai bine tuturor!”, a declarat edilul.

Cătălin FIRCOIU

Sursă foto principală: Arhivă (Cadourile primite în anul 2022 din partea conducerii Primăriei Scornicești)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți